Giant inflamație papilară a intestinelor

[Total: 0    Average: 0/5]

Conjunctivita papilară gigantică se caracterizează prin dezvoltarea unor veruci uriașe pe suprafața interioară a pleoapelor superioare, ca răspuns la prezența unui corp străin (în special a lentilelor de contact non-returnabile moi).

rotherpy rotic bicuit1 6 Giant inflamație papilară a intestinelor

Simptomele conjunctivitei gigante papiliare sunt similare cu cele ale altor boli oculare alergice.

În plus față de terapia simptomatică, tratamentul conjunctivitei gigante papiliare se bazează pe îndepărtarea unui corp străin din ochi.

Conjunctivita papilară gigantică este una dintre celelalte afecțiuni rare de conjunctivită. Acest grup include: conjunctivita de primăvară și inflamația corneei, conjunctivita atopică și inflamația corneei, conjunctivita de contact și inflamația pleoapelor.
Mariusz Kłos

READ  Varicobooster - aviz privind pregătirea venei varicoase
Anja Ulf
Despre Anja Ulf Articolele 366
Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl. hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt. Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.